Blog

Blog

HET LAATSTE NIEUWS & ACHTERGRONDINFORMATIE

... Peter van der Schans! Ik wil de winnaars (1) Peter van der Schans, (2) Huub Keulers en (3) Jack Poels feliciteren met de gewonnen prijzen en natuurlijk de prachtige fotos!

Mijn foto zat bij de laatste 12 fotos van de fotowedstrijd van het Limburgs Landschap met als thema LICHT. Ik wil iedereen bedanken voor het uitbrengen van een stem en hoop op jullie ondersteuning in 2016. Maar eerst moet ik er natuurlijk voor zorgen dat ik weer in de finale zit :).

Voor ... lees verder

Zoals je op deze website kunt zien ben ik dol op een bezoekje aan het bos en zeker in de de herfstweken. Na de zomermaanden is het wachten op de eerste bladeren die van kleur veranderen. En dan is het tijd om het bos op het juiste moment te bezoeken voordat alle bladeren op de grond liggen.

Na een teleurstellende bezoek aan natuurgebied Leudal vorige week zaterdag (weinig kleuren en men was bezig met groot onderhoud in het mooiste gedeelte van het bos) besloot ik om de ... lees verder

Mijn foto zit bij de laatste 12 van de fotowedstrijd van het Limburgs Landschap met als thema LICHT :). Er kan vanaf vandaag gestemd worden op www.fotowedstrijdlimburgslandschap.nl. Je dient je stem daarna te bevestigen via een e-mail (tip: check spam-box).

Informatie Fotowedstrijd: De fotowedstrijd is een mooie traditie die het Limburgs Landschap elk jaar organiseert samen met Drukkerij Schrijen-Lippertz en Dagblad ... lees verder

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10