30-04-2016 12:51

Licentie, Download, Print en NFT

Royalty Free (RF) : Alle royalty free licenties bieden wereldwijde gebruiksrechten.

Rights Managed (RM) : Alle Rights Managed-licenties staan het eenmalige gebruik van de foto toe zoals gespecificeerd in de licentie. Prijs is voor het eenmalig gebruik van het digitale bestand voor het (laten) maken van een fotoafdruk; exclusief de kosten voor de fotoafdruk.

 • Neem contact op over ... Foto 'Panorama - Het Quin'

      Ja, ik wil me graag aanmelden voor de nieuwsbrief.
  Licentie Foto 'Panorama - Het Quin'

  Ik ben geïnteresseerds in:  Rights Managed (RM)
  Alle Rights Managed-licenties staan het eenmalige gebruik van de foto toe zoals gespecificeerd in de licentie. Prijs is voor het eenmalig gebruik van het digitale bestand voor het (laten) maken van een fotoafdruk; exclusief de kosten voor de fotoafdruk. De vermelde afmetingen zijn slechts ter indicatie en gebaseerd op een standaard verhouding van 3:2.

  Royalty Free (RF)
  Alle royalty free licenties bieden wereldwijde gebruiksrechten. De vermelde afmetingen zijn slechts ter indicatie en gebaseerd op een standaard verhouding van 3:2.

Omschrijving

Panorama van een prachtige stukje natuur Het Quin met hierop 3 van de 5 (quintuplets-vijfling)) vennen. Het Quin ligt in het noorden van Nationaal Park De Maasduinen in het Bergerbos in Afferden (Noord-Limburg).

 • Dit is een panorama van 4 afzonderlijke foto's uit de hand*. Vergroot de foto en beweeg de muis of veeg naar links of rechts.

  * Ik was extreem licht onderweg met slechts mijn Canon 100D en 24mm pancake lens. Ik wilde het gebied verkennen voor mijn volgende bezoek in de vroege uurtjes. Deze foto is genomen rond 13:00, normaal gesproken is heet licht dan te fel, maar toen werd het bewolkt en werd het zonlicht door de wolken gefilterd.

Informatie

Informatie m.b.t. de foto(s) zoals datum, tijdstip, Exif-gegevens en indien van toepassing blogs, series of projecten.

 • Camera : Canon EOS 100D
 • Lens : EF-S24mm f/2.8 STM
 • Instellingen : 24mm   •   f/11   •   1/400s   •   ISO 100
 • Bekijk deze foto en volg mij op: YouPic, ViewBug

Aanvullende informatie - indien van toepassing - over het seizoen, categorie of thema en m.b.t. de locatie, natuurgebied en nationaal park.