11-06-2016

Blog

PATH INTO THE MIST

Half bewolkt en zonnig ... de weersverwachting rond zonsopkomst voor afgelopen zaterdag. Toen ik wakker werd bleek het een ​​zeer mistige zonsopkomst te worden (als de zon er door zou komen!). De bedoeling was om Landgoed De Hamert te bezoeken en ik besloot dit plan niet op het laatste moment te wijzigen.

Na 20 minuten rijden en vervolgens een wandeling van ca. 30 minuten door het nog donkere en mistig bos arriveerde ik bij de vennen. De kans op een mistige zonsopkomst was klein aangezien het te mistig en bewolkt was. Gelukkig zijn er veel paden in de bossen en zelfs zonder de zon was het een aangename en mooie ochtend. Ik had veel plezier in het bos met het fotograferen van paden die verdwijnen in de mist. Ik hou van bospaden en mist :)

De fotos hierboven tonen de sfeer van een in de mist verdwijnend pad in een prachtig bos. Op dezelfde plek heb ik drie andere composities geprobeerd door een stapje naar link, rechts, voren of achteren (in- en uitzoomen) te maken. Hierboven kun je door de vier fotos bladeren. Mijn favoriete foto op dit moment is de eerste foto die ik er gemaakt heb ... maar dat kan morgen weer anders zijn.

  • /