Blog

Blog

HET LAATSTE NIEUWS & ACHTERGRONDINFORMATIE

Deze week vond de 2e etappe van de BinckBank Tour - een Individuele Tijdrit (ITT) van 12.7 km - plaats in mijn woonplaats Venray.

Ik heb geprobeerd mijn liefde voor fotografie, natuur en wielrennen te combineren door het mooiste plekje aan het 12,7 km lange parcours te kiezen en enkele uren fotograferend in de smalle berm langs de weg door te brengen.

De BinckBank Tour (vroeger Eneco Tour) is een wielerronde die sinds 2005 jaarlijks wordt verreden door BelgiŰ en Nederland. De wedstrijd maakte deel uit van de UCI ProTour. Vanaf 2011 behoort hij tot de UCI World Tour.

www.williammevissen.nl/photography/series/binckbank-tour-2018/

Mijn foto Autumn Stroll is een van de finalisten van de Emerging Talent Awards Fotowedstrijd op de fotowebsite Viewbug.com.

Herfstwandeling op een mooie zondagochtend in het bos van Landgoed Geijsteren tussen Geijsteren en Oostrum (Venray, Noord-Limburg).

[ https://www.viewbug.com/blog/the-emerging-talent-awards-finalists ]

En de winnaar is ... [ https://www.viewbug.com/blog/the-emerging-talent-awards-winner ]

Een zonnige ochtend in oktober en november is een goed moment voor een mooie ochtendwandeling in het bos. Zelfs op een koude dag zul je het door de warme kleuren en de zon niet snel koud krijgen :)

Voor mij is de herst mist en kleuren en op zijn best als de zon voorzichtig door de mist begint te schijnen. Eind oktober en begin november vind je mij voornamelijk in het bos. Ik probeer zo veel en zo lang mogelijk te genieten van de kleurrijke bomen en struiken ... vˇˇrdat het ... lees verder

1 2 3 4 5 6 7