Blog

Blog

HET LAATSTE NIEUWS & ACHTERGRONDINFORMATIE

Printshop: Werk aan de Muur [ http://williammevissen.werkaandemuur.nl ]
Een selectie van mijn fotos is beschikbaar via mijn Werk aan de Muur Print Shop. Indien een foto beschikbaar is kun je de link vinden in de linker kolom bij de fotodetails op deze website. Klik hiervoor op het foto-pictogram in the linkerbenedenhoek van de foto. Ben je geïnteresseerd in één van mijn andere fotos die nog niet beschikbaar zijn ... lees verder

Door het oog van.... is de fototentoonstelling in de Kasteeltuinen in Arcen. Tot 26 juni is op de van Gelre-etage in Kasteel Arcen een tentoonstelling te zien die bestaat uit drie deeltentoonstellingen:

1) Panorama Limburg ... geweldige panorama fotos gemaakt door Jacques Peeters die al vele jaren de natuurgebieden van Stichting het Limburgs Landschap vastlegt.

2) De buurman van Kasteeltuinen Arcen ... fotos gemaakt door Gerard Evenhuis die naast rentmeester ... lees verder

Helaas geen echte winter dit jaar! In de serie genaamd IJzige Ochtend Bergerheide laat ik zien hoe een beetje vorst en mist het landschap en de fotos toch een speciale wintersfeer geven, zelfs zonder sneeuw. We hadden een beetje sneeuw (zie één van mijn vorige posts hier), maar niet genoeg voor een echt winterlandschap. Nu maar weer hopen op sneeuw in de volgende winter ...

[ lees verder

Afgelopen week werd ik op facebook door een medewerker van Maasland TV benaderd met de vraag of ze enkele van mijn Maasduinen fotos konden gebruiken voor de kabelkrant. Zoals je hierboven kunt zien heb ik hiermee ingestemd. Inwoners van de gemeente Bergen kunnen mijn fotos nu dus ook op TV zien. Mocht je een foto van mij voorbij zien komen laat het mij dan even weten aangezien ik de kabelkrant zelf niet kan bekijken :)

Maasland TV [ lees verder

Panoramas zijn prachtig om te bekijken omdat ze een grotere en gedetailleerde weergave van een landschap geven. Het nadeel van de grotere afmetingen is dat veel websites (zoals 500px, youpic, Instagram, facebook etc.) de fotos verkleinen zodat je deze details niet meer kunt zien. Na het uploaden van een panorama ben ik vaak teleurgesteld omdat de weergave op het scherm niet werkt en jij dus niet kunt zien wat ik op mijn computerscherm zie.

Maar die tijden zijn voorbij ... ... lees verder

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10