Blog

Blog

HET LAATSTE NIEUWS & ACHTERGRONDINFORMATIE

Na mijn review van het fotoboek van Saal Digital Nederland kreeg ik de uitnodiging om ook de wanddecoratie van Saal Digital te beoordelen. Over het fotoboek ben ik nog steeds zeer tevreden en dit maakte mij ook benieuwd naar de wanddecoratie.

Saal Digital
Saal Digital is een Duits bedrijf en levert verschillende soorten wanddecoraties waaronder o.a. Alu-Dibond (standaard en butlerfinish), Hardschuimplaat, Acrylglas, Canvas, PictureBox en GalleryPrint (mat en glans).
lees verder

Augustus is de maand van de bloeiende heide. Voordat de herfst het kleurenpalet in de bossen aanpast wordt eerst het normaal vrij kleurloze heidelandschap voorzien van een paarse gloed. Het golvende landschap in Nationaal Park De Maasduinen in combinatie met de paarse heide en de licht en schaduwwerking tijdens zonsopkomst maakt van de natuurgebieden een schitterend en fotogeniek plaatje.

In de maand augustus probeer ik dan ook om er iets vaker op uit te gaan in de vroege ... lees verder

Via Facebook en Instagram zag ik de uitnodiging Wil jij ons fotoboek testen van Saal Digital Nederland. Na het bekijken van de website heb ik meteen besloten mij aan te melden voor het testen van het fotoboek en het aansluitend schrijven van een review. Ik heb het fotoboek inmiddels in mijn bezit en hierbij dus mijn review ...

Saal Digital
Saal Digital is een Duits bedrijf en het fotoboek wordt - zoals op hun website wordt weergegeven - door verschillende Duitstalige ... lees verder

Half bewolkt en zonnig ... de weersverwachting rond zonsopkomst voor afgelopen zaterdag. Toen ik wakker werd bleek het een ​​zeer mistige zonsopkomst te worden (als de zon er door zou komen!). De bedoeling was om Landgoed De Hamert te bezoeken en ik besloot dit plan niet op het laatste moment te wijzigen.

Na 20 minuten rijden en vervolgens een wandeling van ca. 30 minuten door het nog donkere en mistig bos arriveerde ik bij de vennen. De kans op een mistige ... lees verder

Ik heb een audio-opname toegevoegd aan de fotos gemaakt in het prachtige natuurgebied Ravenvennen. In dit bosrijke gebied met vele vennen zijn een groot aantal verschillende dieren te horen. Het enige geluid dat ontbreekt is het gezoem van de muggen die gelukkig voor een korte tijd uit de buurt bleven tijdens het maken van deze opname op exact dezelfde locatie als de bovenstaande panorama.

Plaats de muisaanwijzer over de muzieknoot of klik op de link Ravenvennen en zoek de ... lees verder

Panorama tijdens een mooie zonsopkomst in het natuurgebied Boshuizerbergen (Venray, Noord-Limburg). Dit is een panorama van 5 afzonderlijke fotos en laat alle karakteristieke eigenschappen van natuurgebied Boshuizerbergen zien: bossen, stuifzandgebieden (duinen), jeneverbesstruiken, heide en tot slot de spoorweg tussen Venlo en Nijmegen.

Deze foto is recentelijk verkocht via mijn Werk aan de Muur Print Shop [ lees verder

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10